top of page

La mice al col·le - La mice al cole - The mice to school

ANCLA1

Un any més mantenim aquesta opció per a participar en la mice.

Nascuda en la pandèmia, que ha vingut per a quedar-se, al no poder assistir presencialment a les projeccions en les seus del festival.

 

Aprofitant el format per a difondre'l per tot l'estat i sobretot als centres escolars d'Agrupacions Rurals (CRA) com mig de participació en esdeveniments culturals que difícilment es realitzen en aquestes poblacions per la seua grandària. Recordeu que aquestes projeccions les podeu fer al llarg de tot el curs sense limitacions dins del vostre centre escolar  (On, com i quan vulgueu).

 

Si algun centre vol realitzar les projeccions n'hi ha prou amb s'inscriga i així estar coberta, en els drets de projecció, a l'ésser una activitat de la mice.

 

Estan dividides segons les edats dels alumnes, amb duracions adequades a l'edat:

  • -Infantil i 1r i 2n de primària

  • -3r 4t 5é i 6é de primària

  • -ESO, batxillerat, CF i FPA

 

Per a inscriure-us clicar en l'enllaç que hi ha més a baix i us dirigirà a un formulari d'inscripció.

Gràcies per participar en la mice.

ANCLA2

Un año más mantenemos esta opción para participar en la mice.

Nacida en la pandemia, que ha venido para quedarse, al no poder asistir presencialmente a las proyecciones en las sedes del festival.

Aprovechando el formato para difundirlo por todo el estado y sobre todo a los centros escolares de Agrupaciones Rurales (CRA) como medio de participación en eventos culturales que difícilmente se realizan en estas poblaciones por su tamaño.

Recordar que estas proyecciones las podéis hacer a lo largo de todo el curso sin limitaciones dentro de vuestro centro escolar (Donde, como y cuando queráis).

 

Si algún centro quiere realizar las proyecciones basta con se inscriba y así estar cubierta, en los derechos de proyección, al ser una actividad de la mice.

Están divididas según las edades de los alumnos, con duraciones adecuadas a la edad:

  • -Infantil y 1º y 2º de primaria

  • -3º 4º 5º y 6º de primaria

  • -ESO, bachillerato, CF y FPA

 

Para inscribiros clicar en el enlace que hay más abajo y os dirigirá a un formulario de inscripción.

Gracias por participar en la mice.

bottom of page