Inscripció i Bases la mice al col·le  ·  Inscripción y Bases la mice en el cole  ·  Registration and Rules the mice to school

​la mice al col·le

 

Una nova proposta, iniciada durant la pandèmia del COVID-19 i que ha vingut per a quedar-se.

Portar la MICE als centres educatius, “La MICE al col·le”.

Les projeccions es faran en els centres educatius i el personal docent serà lliure de decidir els espais, els horaris, la duració, etc. Podeu repetir-les totes les vegades que ho necessiteu perquè les veja tot l'alumnat del centre. Hi ha llibertat total de còpia per si voleu fer diverses projeccions alhora en diverses aules. L’únic que sí que us demanem és no fer còpies públiques, utilitzar-les només en el vostre centre educatiu. Si pot ser, les projeccions s’han de fer durant el mes del festival.

Hem dividit els nivells educatius en tres grups (depenent de les pel·lícules seleccionades per a projectar):

1 – Infantil i 1r i 2n de primària, amb una durada de 60 minuts.

2 - 3r, 4t, 5é i 6é de primària, amb una durada de 90 minuts.

3 – ESO, batxillerat, cicles formatius (CF) i formació permanent d'adults (FPA), amb una durada de 120 minuts.

També subministrarem les projeccions dividides en blocs de 30 minuts, dos blocs per a infantil, tres blocs per a primària i quatre blocs per a secundària, batxillerat, cicles formatius i FPA, i les pel·lícules individuals.

Preparem unes guies didàctiques amb activitats per a cada pel·lícula, per a utilitzar l'audiovisual com a mitjà d'aprenentatge.

Totes les pel·lícules seleccionades i que tenen diàlegs estan subtitulades en valencià+anglés/castellà+anglés/anglés, independentment de l'idioma de la versió original, seguint amb el compromís que tenim amb l'associació AICCV (Associació d'Implantats Coclears de la Comunitat Valenciana) de fer la MICE al més accessible possible.