Presentació dels tallers

Ara que la pressió sanitària a causa de la pandèmia del Covid-19 comença a descendir i el personal docent comença a rebre vacunes, us proposem que els nostres centres escolars, les alumnes i els alumnes comencen a “normalitzar-se” en les activitats.

De moment només podem oferir-los en el territori de la Comunitat Valenciana, esperem que en pròximes edicions de la MiCe puguem oferir-lo a tot el territori estatal.

La MiCe juntament amb la fundació FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) us oferim la realització de tallers en els centres escolars per a realitzar Book Tràiler. Aquests tallers van dirigits a alumnat d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació permanent d'adults. Aquests tallers es realitzen sense cap cost per al centre escolar

També la MiCe juntament amb l'empresa “El caleidoscopio, projectes de cinema i cultura, s.l.” us proposem la realització de Tallers de Arduino, Tallers de Disseny 3D i tallers de Stop Motion (curts d'animació amb plastilina o altres materials). Aquests tallers van dirigits a alumnat de 4t, 5é i 6é Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació permanent d'adults i té una durada de 3 hores.

Per a aquests tallers la MiCe no disposa de fons suficients per a cobrir la totalitat del cost i podem assumir el 50% del cost. Gestionarem i Intentarem que siga el vostre Ajuntament el que assumisca l'altre 50%. Si no és així serà el propi centre el que haja d'assumir aquesta diferència de costos. El cost del taller és de 440€, 220€ els assumeix la mice i els altres 220€ els ha de cobrir el centre o l'Ajuntament.

Els nostres tècnics i personal de producció compliran totes les mesures sanitàries de protecció i distàncies i qualsevol altra mesura que propose el responsable del centre o personal docent present.

slider 1 nuevo-01
slider 1 nuevo-01

press to zoom
bajo LOGOS web slider-02
bajo LOGOS web slider-02

press to zoom
bajo LOGOS web slider-03
bajo LOGOS web slider-03

press to zoom
slider 1 nuevo-01
slider 1 nuevo-01

press to zoom
1/3