Què és? Què pretenem?

 

Aquest taller va dirigit a estudiants de Infantil,  Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Permanent d’Adults.

Un Book Tràiler és un xicotet audiovisual d'un màxim de 180 segons per a motivar a la lectura d'un llibre, una cosa semblant al Tràiler que fan les pel·lícules comercials per a promocionar-les.

El que farem nosaltres amb el Book-Tràiler és utilitzar l'audiovisual per a promocionar la lectura, per a captar un nou tipus de lector més vinculat a la imatge del televisor, la tableta o el mòbil, per a sorprendre i presentar amb força una autora o autor nou, o per a donar-li tridimensionalitat a un personatge, que, real o imaginari, posar una obra escrita en imatges.

Com a exemple els elements d'un Book Tràiler:

– Entradeta de presentació.

– Imatges: il·lustracions del llibre, actuació dels alumnes i alumnes representant els personatges, historieta per a explicar-lo.

– Una mica d'informació sobre l'autor.

– Poca duració

– Gran intensitat

– Funciona com un avanç de l'obra

– Tracta d'enganxar el públic

– Proporciona informació: autors/es, dates de presentació

L'obra presentada pot ser un llibre o treball literari de qualsevol tipus, gènere i format. La llengua utilitzada en el Book Tràiler serà una de les dues llengües cooficials en el nostre territori.

El llibre pot estar publicat en qualsevol part del món, en qualsevol llengua o ésser un treball literari realitzat i presentat pels autors del Book Tràiler a qualsevol premi literari o un treball literari realitzat en el centre educatiu pels autors del Book Tràiler.

bajo LOGOS web slider-01
bajo LOGOS web slider-01

press to zoom
bajo LOGOS web slider-02
bajo LOGOS web slider-02

press to zoom
bajo LOGOS web slider-03
bajo LOGOS web slider-03

press to zoom
bajo LOGOS web slider-01
bajo LOGOS web slider-01

press to zoom
1/3