Inscripció i Bases dibuixant la mice  ·  Inscripción y Bases dibujando la mice  ·  Registration and Rules drawing the mice

dibuixant la mice, la meua pel·li preferida

Quart any del projecte, augmentant les formes de participar a la MiCe. Els alumnes dibuixant les seues pel·lis preferides.

És el nostre desig arribar a tot l'alumnat valencià i sabem que aqueixa proposta només es pot dur a terme utilitzant tots els mitjans de motivació que tenim a l'abast. Els Centres Educatius sou els principals protagonistes del que serà la pantalla gran.

​Cada alumne ha de dibuixar sobre la plantilla subministrada un dibuix de la seua pel·lícula preferida. La tècnica i composició de dibuix és lliure.

​Podran participar tots els centres educatius d'Infantil i Primària de la Comunitat Valenciana que així ho desitgen i hagen fet la corresponent inscripció.

Amb els dibuixos seleccionats per cada centre educatiu i recollits per la MiCe, es realitzaran uns panells que s'exposaran en els centres participants.
Els alumnes i personal docent, de cada centre, realitzaran una votació secreta d'entre els dibuixos exposats indicant en cada papereta de votació el millor dibuix de cada secció.
La MiCe subministrarà a cada centre participant en les exposicions i votacions els panells de l'exposició, urnes, paperetes i actes de votació.

Per a entorns educatius del territori valencià, amb quatre apartats:
  Dibuixos realitzats per alumnat d’Educació Infantil 3, 4 i 5 anys
  Dibuixos realitzats per alumnat d’Educació 1r i 2n de Primària

  Dibuixos realitzats per alumnat d’Educació 3r i 4t de Primària
  Dibuixos realitzats per alumnat d’Educació 5é i 6é dePrimària