top of page
ANCLA1

Què és? Què pretenem?

Aquest taller va dirigit a estudiants de 5é i 6é de primària, ESO, batxillerat, C.F. i F.P.A.

Stop motion és una tècnica d'animació cinematogràfica que permet animar objectes quotidians, joguets o ninots dissenyats per a tal fi de qualsevol material que a través de la captura d'imatges dels objectes manipulats té com a resultat una xicoteta obra audiovisual d'animació.

La creació d'un curt o pel·lícula en stop motion ajuda els xiquets i xiquetes a esforçar-se i autoavaluar el procés: es tracta de revisar cada fotograma perquè puguen avaluar el seu treball.

D'aquesta manera resultarà emocionant veure com podran anar corregint els seus propis passos i comprovar si la creació funciona analitzant i reproduint moviments, expressions, situacions.

Així doncs, desenvoluparan les competències artístiques, creatives, tecnològiques i, sobretot, el treball en grup i l'anàlisi de les realitats.

Aquests tallers tenen una duració aproximada de 3 hores, durant les quals els tècnics expliquen inicialment les tècniques bàsiques i posteriorment s'inicia la producció del curt inclòs el muntatge.

ANCLA2

Què hem d'aportar?

 

El centre escolar o l'alumnat ha d'aportar els mitjans tècnics per a realitzar els muntatges.

Sobretot, mòbil o tauleta per a la captura d'imatges i el material necessari per a realitzar els elements a animar (plastilina, joguets tipus llec, ninots, elements quotidians, etc.).

El personal docent al costat de l'alumnat prepararen un xicotet guió del desenvolupament de la pel·lícula.

També han d'haver emplenat la fitxa del taller i tindre totes les autoritzacions de dret d'imatge de l'alumnat (si la seua imatge apareix en la producció).

 

Els alumnes que per qualsevol motiu no tinguen autorització actuaran com a ajudants de producció. Cap alumne o alumna es quedarà sense participar.

El dia acordat per a realitzar el taller nosaltres aportarem els mitjans tècnics per a la seua realització: Personal tècnic, drons, robòtica i programes.

Una vegada acabat el taller les produccions realitzades, si no hi ha oposició per part del centre escolar, es presentarà als premis de la MiCe València 2023 en la modalitat i secció que corresponga.

ANCLA3

Com inscriure's?

 

Has d'emplenar el formulari d'inscripció (pots accedir directament al formulari clicant en el botó d'inscripció) i tindre les autoritzacions dels tutors legals de l'alumnat per a ús d'imatge (recorda't de clicar la tecla “ENVIAR” per a completar la inscripció).

Si t'equivoques ficant alguna dada, vols afegir més tallers, etc. pots entrar i editar la teua inscripció des del correu que automàticament t'envia el formulari indicant que la teua inscripció ha estat correcta.

Per cada tipus de taller (Book tráiler, Stop Motion, Robòtica, curtmetratges) s'ha d'emplenar una sol·licitud diferent.

E
mplenar una sola inscripció per centre educatiu i tipus de taller.


Tenim places limitades (per qüestions econòmiques) per a realitzar tallers.

​Enguany limitem també el nombre de tallers que es poden fer a un màxim de 2 tallers per grup, 2 o 4 tallers per etapa (2 tallers primària, 4 tallers ESO, 4 tallers batxillerat, 4 tallers CF) i amb un màxim de 8 tallers per centre educatiu sumant els tallers de stop motion i robòtica. Un mateix curs i grup no podrà inscriure's per a fer tallers de stop motion i robòtica en el mateix curs escolar.
És a dir, per exemple, si un centre escolar té dos grups de 4t (4tA i 4tB) pot fer un màxim de 4 tallers, 2 tallers en el grup 4tA i 2 tallers en 4tB, però haurà esgotat el nombre màxim de tallers per a l'ESO. Els grups seran d'un màxim de 25/30 alumnes.

S'estudiaran casos especials per nombre d'alumnes del centre educatiu.
Si fem el taller haureu d'emplenar una fitxa que us enviarem amb les dades de centre educatiu, dia del taller, nombre d'alumnes, títol de l'obra, etc.

​Els nostres tècnics i personal de producció compliran totes les mesures sanitàries de protecció o qualsevol altra mesura que recomani el responsable del centre o personal docent present.

bottom of page