top of page
ANCLA1

Què és? Què pretenem?

 

En aquest taller l’alumnat coneixeran i aprendran les parts d'un robot o un dron i el seu funcionament.

Pretenem transmetre coneixements mentre es diverteixen. La nostra missió és empoderar a l'alumnat perquè desperten les seues capacitats digitals i aprenguen a usar la tecnologia com una eina creativa que permeta millorar el seu entorn personal.

Proporcionar un conjunt d'experiències per a facilitar el desenvolupament de coneixements, habilitats i actituds de l'estudiant per al disseny, anàlisi, aplicació i operació de robots, entenent robots articulats, robots mòbils o vehicles autònoms o dirigits (drons). A més, la robòtica també s'enfoca en l'aprenentatge de l'ús de recursos informàtics, programació i intel·ligència artificial.

D'altra banda, la robòtica és també una eina d'aprenentatge cognitiu que permet el desenvolupament d'habilitats d'aprenentatge basades en problemes.

També permet crear un entorn d'aprenentatge que pot millorar la col·laboració i la comunicació entre els estudiants, les habilitats de resolució de problemes, les habilitats de pensament crític i la creativitat, millorar les habilitats dels estudiants en les àrees de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques en proporcionar un ambient d'aprenentatge entretingut, per la qual cosa també és eficaç per a ensenyar-los matèries en aquestes àrees, la motivació augmenta i que el procés d'aprenentatge es torna més efectiu en les activitats ja que els estudiants poden produir activament productes significatius, originals i visuals.

Aquests tallers tenen una duració aproximada de 3 hores, durant les quals els tècnics expliquen inicialment les tècniques bàsiques i posteriorment s'inicia la producció del curt inclòs el muntatge.

ANCLA2

Què hem d'aportar?

Un espai on poder manejar tant els robots com els drons (si pot ser diàfan, de sostre alt o a l'aire lliure millor)

Un ordinador per a programació.

També han d'haver emplenat la fitxa del taller i tindre totes les autoritzacions de dret d'imatge de l'alumnat (si la seua imatge apareix en la producció).

 

Els alumnes que per qualsevol motiu no tinguen autorització actuaren com a ajudants de producció. Cap alumne o alumna es quedarà sense participar.

El dia acordat per a realitzar el taller nosaltres aportarem els mitjans tècnics per a la seua realització: Personal tècnic, drons, robòtica i programes.

Una vegada acabat el taller les produccions realitzades, si no hi ha oposició per part del centre escolar, es presentarà als premis de la MiCe València 2023 en la modalitat i secció que corresponga.

ANCLA3

Com inscriure's?

 

Has d'emplenar el formulari d'inscripció (pots accedir directament al formulari clicant en el botó d'inscripció) i tindre les autoritzacions dels tutors legals de l'alumnat per a ús d'imatge (recorda't de clicar la tecla “ENVIAR” per a completar la inscripció).

Si t'equivoques ficant alguna dada, vols afegir més tallers, etc. pots entrar i editar la teua inscripció des del correu que automàticament t'envia el formulari indicant que la teua inscripció ha estat correcta.

Per cada tipus de taller (Book tráiler, Stop Motion, Robòtica, curtmetratges) s'ha d'emplenar una sol·licitud diferent.

E
mplenar una sola inscripció per centre educatiu i tipus de taller.


Tenim places limitades (per qüestions econòmiques) per a realitzar tallers.

​Enguany limitem també el nombre de tallers que es poden fer a un màxim de 2 tallers per grup, 2 o 4 tallers per etapa (2 tallers primària, 4 tallers ESO, 4 tallers batxillerat, 4 tallers CF) i amb un màxim de 8 tallers per centre educatiu sumant els tallers de stop motion i robòtica. Un mateix curs i grup no podrà inscriure's per a fer tallers de stop motion i robòtica en el mateix curs escolar.
És a dir, per exemple, si un centre escolar té dos grups de 4t (4tA i 4tB) pot fer un màxim de 4 tallers, 2 tallers en el grup 4tA i 2 tallers en 4tB, però haurà esgotat el nombre màxim de tallers per a l'ESO.. Els grups seran d'un màxim de 25/30 alumnes.

S'estudiaran casos especials per nombre d'alumnes del centre educatiu.
Si fem el taller haureu d'emplenar una fitxa que us enviarem amb les dades de centre educatiu, dia del taller, nombre d'alumnes, títol de l'obra, etc.

​Els nostres tècnics i personal de producció compliran totes les mesures sanitàries de protecció o qualsevol altra mesura que recomani el responsable del centre o personal docent present.

bottom of page