Què és? Què pretenem?

 

Aquest taller va dirigit a alumnat de 5é i 6é Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Permanent d'Adults.

L'objectiu d'aquest taller de 3 hores és que els participants aprenguen les eines digitals de modelatge 3D i realitzen els seus primers dissenys. En definitiva, Iniciar-se en el disseny d'objectes tridimensionals utilitzant eines digitals contribuint al desenvolupament de la creativitat, imaginació i representació espacial.

El disseny 3D fomenta la creativitat en els alumnes. Encara que no es tracte dels treballs artístics comuns, com la pintura o l'escultura, també es poden desenvolupar habilitats artístiques. Els xiquets han de crear objectes tridimensionals per als quals han de desplegar tota la creativitat.

A més, el disseny 3D és beneficiós per a la Resolució de problemes ja que provoca un canvi de mentalitat en l'alumne, que ha de solucionar els possibles obstacles que sorgisquen aplicant la creativitat, la imaginació i la metacognició per a obtindre l'objectiu desitjat.

La Impressió 3D ha arribat per a quedar-se. Dotar els estudiants dels coneixements necessaris per a poder comprendre el mecanisme i aplicació de la impressió 3D és brindar-los la possibilitat de desenvolupar-se en un món on l'ús i maneig d'aquestes innovadores tecnologies és crucial a l'hora d'emprendre o postular per a nous llocs de treball.

Si voleu més informació del món de la robòtica i drons podeu visitar la web de Caleidoscopio http://elcaleidoscopio.com/wp/

bajo LOGOS web slider-01
bajo LOGOS web slider-01

press to zoom
bajo LOGOS web slider-02
bajo LOGOS web slider-02

press to zoom
bajo LOGOS web slider-03
bajo LOGOS web slider-03

press to zoom
bajo LOGOS web slider-01
bajo LOGOS web slider-01

press to zoom
1/3