Què és? Què pretenem?

 

Aquest taller va dirigit a estudiants de secundària, batxillerat, Cicles Formatius i Formació permanent d'Adults.

La nostra missió és empoderar als alumnes i alumnes perquè desperten les capacitats digitals i aprenguen a usar la tecnologia com una eina creativa que permeta millorar el seu entorn personal i es preparen per al seu futur professional.

En aquest taller, els menors, podran iniciar-se en el món del maquinari lliure, els microcontroladors i la robòtica utilitzant la plataforma Arduino. En finalitzar el taller els participants tindran coneixements inicials de com funciona aquesta plataforma, conèixer el seu potencial i implementar projectes senzills amb Arduino.

El Arduino és una placa electrònica programable aporten un extra a la percepció i a la capacitat de computació de l'alumnat, donant-los habilitats cognitives que serien difícils d'aportar d'una altra manera i una manera molt interessant de començar a aprendre a programar.

Els experts sostenen que la robòtica educativa és una activitat que millora les habilitats dels estudiants en les àrees de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques en proporcionar un ambient d'aprenentatge entretingut, per la qual cosa també és eficaç per a ensenyar-los matèries en aquestes àrees. Defensen també que amb la robòtica educativa la motivació augmenta i que el procés d'aprenentatge es torna més efectiu en les activitats ja que els estudiants poden produir activament productes significatius, originals i visuals.

Aquests tallers tenen una duració aproximada de 3 hores, durant les quals els tècnics expliquen inicialment les tècniques bàsiques i posteriorment s'inicia la producció del curt inclòs el muntatge.

A causa de les mesures sanitàries es pretén que siguen produccions individuals o grups reduïts, encara que es compartisquen les experiències i progressos entre tot el grup.

Si voleu més informació del món de la robòtica i drons podeu visitar la web de Caleidoscopio http://elcaleidoscopio.com/wp/

bajo LOGOS web slider-01
bajo LOGOS web slider-01

press to zoom
bajo LOGOS web slider-02
bajo LOGOS web slider-02

press to zoom
bajo LOGOS web slider-03
bajo LOGOS web slider-03

press to zoom
bajo LOGOS web slider-01
bajo LOGOS web slider-01

press to zoom
1/3